E-LASKUN AIKA ON KÄSILLÄ

Tee vuoden ympäristöteko ja vaihda sähköiseen laskutukseen. Voit voittaa pirteän pinkin Jopo-polkupyörän (arvo 379 €), jolla voitkin polkea kevein mielin kohti kevättä! Arvomme pyöriä yhteensä kolme kappaletta.

Joka vuosi DNA:n paperilaskuihin uppoaa 180 000 kiloa paperia. Nyt sinä voit olla mukana vähentämässä paperinkulutusta siirtymällä ympäristöystävälliseen sähköiseen laskuun. Kotimainen suoraveloitus päättyy alkuvuonna 2014 ja pankit tarjoavat e-laskumahdollisuuden automaattisesti suoraveloituksen sijalle.

OSALLISTU ARVONTAAN JA VAIHDA E-LASKUUN NÄIN:

Täytä ja lähetä alla oleva yhteystietolomake.
Tutustu sähköisen laskutuksen mahdollisuuksiin ja siirry e-laskuun omassa verkkopankissasi tai Netposti-palvelussa.

KYLLÄ, vaihdan DNA-laskuni sähköiseksi ja osallistun näin arvontaan, jossa voin voittaa 379 € arvoisen pinkin Jopo-polkupyörän.

Etunimi *
Sukunimi *
Lähiosoite *
Postinumero/toimipaikka *
Sähköpostiosoite *
DNA-liittymän numero TAI
Asiakastunnus, joka löytyy laskusta
Kirjoita numero/tunnus tähän *
*Pakollinen

Haluan myös DNA:n asiakasedut ja palvelutiedot kätevästi sähköpostiini, koska en saa niistä tietoa enää paperilaskun mukana.

E-lasku

E-lasku on sähköisessä muodossa oleva, pankkien yhdessä kehittämä, turvallinen laskutapa. Saat e-laskun suoraan omaan verkkopankkiisi. Osa pankeista ilmoittaa halutessasi laskun saapumisesta sähköpostilla tai tekstiviestillä. Laskut jäävät kätevästi verkkopankkisi arkistoon ja pääset itse hallinnoimaan eräpäivää ja maksutiliä.

E-laskuun siirryt näppärästi verkkopankissa, kun seuraavan kerran olet maksamassa laskua – siirtoon tarvitset vain laskun viitenumeron ja laskulla näkyvän asiakastunnuksen/sopimusnumeron.

Lisätietoja e-laskusta saat tästä: www.e-lasku.info

Netposti

Netposti on Postin tarjoama uuden ajan sähköinen postilaatikko. Voit vastaanottaa ja arkistoida DNA:n lähettämät näköislaskut maksutta Netpostiin seitsemäksi vuodeksi. Saat Netpostiin tulleesta laskusta ilmoituksen sähköpostina tai tekstiviestinä. Netpostiin saapuneeseen laskuun voit asettaa myös eräpäivä-muistutuksen.

Ota Netposti käyttöösi tästä.

Arvonnan säännöt: Kaikkien 10.1.-30.4.2014 välisenä aikana e-laskun tai Netpostiin DNA-laskunsa tilanneiden DNA-asiakkaiden kesken arvotaan pinkki Jopo-polkupyörä 15.5.2014. Palkinnon arvo on 379 € ja palkintoja arvotaan yhteensä kolme (3) kappaletta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan järjestää DNA Oy, PL 10, 01044 DNA, Y-tunnus 0592509-6. DNA Oy vastaa arpajaisverosta. DNA Oy:n henkilökunta ja jälleenmyyjät eivät voi osallistua arvontaan.

DNA ja WELHO ovat DNA Oy:n rekisteröimiä tavaramerkkejä.

1960-luvulla syntynyt Jokaisen Polkupyörä eli Jopo on olennainen osa suomalaista pyöräilyhistoriaa. Reilujen säätövarojensa ansiosta klassikkopyörä sopii lähes kaikille, joten eipä ihme että Jopoja löytyi aikoinaan lähes jokaisen perheestä tai ainakin naapurista. Tällä vuosituhannella legenda teki komean comebackin ja valloitti mutkattomalla designillaan erityisesti nuorten sydämet. Hyväntuulisessa suosikkipyörässä on rungon värisiksi maalatut lokasuojat, tukeva tavarateline ja vakuutusyhtiön hyväksymä lukko.